Pralines

Wij gebruiken de hoog kwalitatieve chocolade callets van Callebaut voor het vervaardigen van onze lekkere pralines.

Met name de volgende soorten (kleuren):

Dark callets:

pure donker zwarte chocolade

White callets "Velvet" :

licht zoete witte chocolade

Milk callets:

zachte bruine melkchocolade

Pink callets "Ruby" :

intens fruitige roze chocolade
(het allernieuwste op de markt!)

En hebben momenteel 6 vormen:

2 hobby vormen:

vierkantjes; bloemen en schelpen


2 professionele vormen:

tonnetjes en cupido's

2 silicone vormen:

torentjes en hartjes

Of met de hand gevormd:

The rock:

Een heerlijke praliné-vulling, omhuld met een laagje melkchocolade en besprenkeld met fijn gehakte hazelnootjes.

The Belgium Balls:

Een speculoosballetje gemaakt van een mengeling van speculoospasta en speculooskoekjes, overgoten met een fijne witte chocolade en afgewerkt met een melkchocoladen streepjesdecoratie.

En volgende vullingen (smaken):

The exotic:

Een praline met binnenin een ganache van witte chocolade met banaan en sinaas.

The soft fruity:

Een praline met een zachte melkchocolade ganache op smaak gebracht met de extracten van 4 woudvruchten en een scheutje perzik-likeur.

The coconut:

Een praline met een frisse kokosvulling.

The praliné:

Een zachte praliné-vulling van melkchocolade en hazelnootpasta.

The praliné extra:

Een zachte praliné-vulling van melkchocolade en hazelnootpasta en met een hele hazelnoot binnenin.

The Belgium:

Een praline met binnenin een mix van speculoospasta en speculooskoek.

The strong one:

Een praline gevuld met een ganache van pure chocolade met vanille en rum.


Als klant kunt U dus zowel de chocolade (kleur) ; de vorm en de vulling (smaak) van Uw pralines zelf "samenstellen" !!!


HELLO, We are Wannisa & Ivan:



Beiden verzot op Belgische chocolade en pralines en na verloop van tijd hebben we van onze "verslaving" een passie gemaakt, en nu vervaardigen we sinds september 2019 in onze vrije tijd onze eigen pralines met onze eigen voorkeurssmaken en combinaties, en gemaakt met de zuiverste natuurlijke producten en gecreëerd met veel liefde.


Ook zin gekregen om ze te proeven?! Wel, dat kan*!


Productie & verpakking

Ook topchef SERGIO HERMAN is gefacineerd door de nieuwste Pink chocolade van Callebaut: de RUBY.

Wannisa maakt speculoosballetjes gehuld in heerlijke witte chocolade.

Ivan ontvormt de "gouden tonnetjes" een praline van karamel chocolade met een zachte praline vulling.

Prijzen & verpakking

Zakje van 250g (10€)

Hartje gevuld met 100g pralines (7€) met 200g pralines (13€)

Doosje van 500g (20€)


Doosje van 1kg (40€)


Geschenkdoosje van 500g (22€)

Geschenkgdoosje van 1kg (42€)